De toekomst is er.

Veel organisaties, waaronder bouwgerelateerde bedrijven, staan voor een innovatievraagstuk. Wij helpen hen om stappen te maken met de digitale transformatie van hun vlootmanagement. Het onderscheidende vermogen van onze dienstverlening is de combinatie van technische oplossingen en begeleiding op maat voor medewerkers en management bij de organisatieveranderingsprocessen die gepaard gaan met digitale transformatie.

25%

Minder operationele kosten

20 jaar

Solide fundering

100%

Aansluiting van medewerkers

Technische oplossingen

Hardware oplossingen in de vorm van monitoring & tracking

Je kan mobiele industriële objecten, zoals een bouwplaats, vinden en de exacte positie doorgeven van de asset het gebruik van mobiel industriële objecten volgen. Zo kan jij inzien hoe vaak een machine aanstaat, hoeveel brandstof wordt verbruikt en wanneer de machines onderhoud nodig hebben het materiaal identificeren en de hoeveelheid aan materiaal in de vloot in kaart brengen. Niet kloppende tellingen zijn hiermee verleden tijd.

Custom software voor elk ERP systeem, in de cloud of self hosted

Onze software communiceert met elke bestaande software applicatie; zo communiceert jouw organisatie via jouw eigen ERP systeem, andere bestaande software pakketten in de Cloud of via eigen bestaande servers. Onze software kan volledig worden aangepast naar jullie wensen.

Beheer je materiaal met een pasklaar portal en native apps

Wij creëren een pasklaar portal en/of native app zodat jij alle informatie van jouw machines kunt lezen, settings kunt veranderen of alarmen in kunt stellen. Hierdoor hebben jij en jouw medewerkers 24/7 en vanaf iedere plek toegang tot het materieel in het veld.

Begeleiding op maat

Digitale transformatie is gestoeld op techniek maar valt of staat met de noodzakelijke veranderingen in de organisatie. Om dit veranderingstraject in goede banen te leiden, betrekken wij mensen binnen de organisatie bij het proces. Medewerkers en het management van verschillende generaties en in alle lagen van de organisatie, krijgen een helder inzicht in de kansen die digitale technologie hen biedt en hoe ze de nieuwe technologie optimaal kunnen benutten. Bekijk ook eens deze gratis kennissessie.

Wij hebben ook een nieuwsbrief!